Syrianerna behöver all hjälp dom kan få

och det är akut behov av mediciner och medicinsk utrustning, kontakta @Juhui67 @allpeopleareone meddelats via @reginerayani

Nu begär både Saudi Arabien och Turkiet att något handlingskraftig görs. Turkiet begär humanitär hjälp och Saudi Arabien kräver att FN enas om en resolution som har som grund att Bashar Assad avgår.

Det är en värre människoslakt som pågår i Syrien än det var i Libyen och det baserar jag på mitt Twitterflöde, självklart vet jag INTE eftersom jag inte befinner mig där. Jag vet också att det börjar bli väldigt svårt för Syrierna att få ut sin information men det är ändå oerhört otäcka bilder, filmer och rapporter som kommer ut. I Libyen ströp Gaddafi nätet och det var knappt någon som fick ut info alls men tack vare enskilda hjältar som tex Mohammed Nabbous, kunde informationen ta sig utanför Libyen och få världen utanför att agera. Mohammed blev skjuten under hans voluntära men livsviktiga kamp att koppla upp sig mot världen utanför.

Hur länge skall vi i Väst vänta och se alla dessa slaktade människor där familj efter familj försvinner och hela områden slaktas och krossas?

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.