Resfeber har jag inte men det är inte långt kvar

tills mitt livs drömresa tar fart. Det är bara drygt 5 veckor kvar innan vi är på gå och vid denna tid har vi landat på Kotoko International Airport i huvudstaden Accra. Kikar man på sidan nu ser man att det är 29 grader och delvis mulet fast det borde vara mörkt där nu, kanske fel på vädertjofräsen.

Många tankar kommer och går och det sorgliga är att jag inte har någon som var där eller som levt med mig i detta med Liberia och Ghana att dela det med. Ingen att bolla tankar med och saker som kommer du ihåg det eller det, sådant är så värdefullt och hade gett resan ännu mer i sig.

Det går inte att göra något åt för finns inte intresset för mig så finns det inte och som jag skrivit förr, jag tränger mig inte på och ber om att bli omtyckt/få finnas med utan accepterar och backar undan.

Hämtade ut extra astma- och allergimediciner som skall med till Ghana och tack och lov fick jag rätt ordentligt med Betapred som kan vara väldigt kritiskt att vara utan om halsen råkar svälla igen eller KA drabbas av nässelutslag så han svimmar.

Vi har iaf konstaterat att all medicin som är bas för att resa kommer att kosta ca 8000:- för oss båda tillsammans, det är surt för DEN summan hade vi inte räknat med för vaccinationer, kolera och malariamedicin men så blir det. En sköterska sa tidigare att det kostar ca 1500:- per person ja, kyss mig därbak säger jag bara 🙁

Nej, dags att sluta sitta här och hänga för här skall grejas sallad åt 40 personer inför stundande studenten vi skall iväg på i morgon.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Ja, visst är det dyrt med vaccinationer och annat när man reser utomlands, men summan ni fick betala tar ändå priset! Fy sjutton vad dyrt, men inte vill man chansa heller…!

    • Nej, chansa vill vi inte men kunde ändå inte tro att det skulle bli så här dyrt men vad fasen, a once in a lifetime trip 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.