Det enda jag är är tydligen trött #blogg100

Trött, trött och så förbenat trött är vad jag är hela förbaskade tiden 🙁 Skall prova från och med i morgon att INTE ta Gabapentin på morgonen men ta 2 på kvällen istället. Jag är rädd att få tillbaka det jag hade mellan oktober och januari i nervsmärta för det var/är inte roligt. jag har nervsmärta men vid bh-bandet och det hör ihop med mina domnade hälar eftersom det nu ökar ytan som är domnad vartefter ryggnerven som är bråkig smärtar. Denna nervsmärta är helt annorlunda än det som satte i gång i oktober, denna sticker och ömmar bara, den bränner inte, inte än iaf. Det är, för mig den brännande smärtan som då var värst och som Gabapentinen tagit udden av.

Har slutat med Naproxenen så kanske magen blir bättre. Inte så kul med mage som tom såg gravid ut ett tag och med det alla tillhörande besvär rörande magen. Förhoppningsvis dämpas dom flesta nu, magen har redan minskat i uppblåshet.

Har också fått börja med Cetirizin och Nasonex, har jag tur så bromsas alla förbaskade utslag jag fått på överkroppem som jag hittills dämpat med Betnovat kräm. Förr reagerade mot det mesta och tålde varken dofter eller annat utan att reagera. Hade ofta utslag, fick äta massor med mediciner och ofta smörja med Betnovat kräm. Allt det tog slut för ca 15 år sedan. Sedan i höstas, när nervsmärtorna satte in så blev det en sjudjäkla fart på allergier och hudutslag. Det började i ansiktet på kinderna, där min andningsmask ligger an när jag sover (jag har ju sömnapné) och med klåda under armhålorna som visade sig vara ellergi mot aluminium så nu kan jag bara använda aluminiumfri deodorant 🙁 och inte fan luktar den gott heller. Brukar fuska ibland och dra lite med min parfymfria deo som iaf luktar gott även om det surt straffar sig sedan så kände jag mig iaf lite fräschare ett tag. Förhoppningsvis har jag lyckats bromsa nysningarn och kliandet pga pollensäsongen som är runt hörnet och redan påverkar mig.

Eländes elände och eländes elände 🙂 fast inte alltid och detta är egentligen en sammanfattning om läget. Jag är ganska glad ändå även om jag var väldigt nedstämd av att jag ännu en gång sitter på väntelista när jag trodde att jag skulle få hjälp direkt då det var sagt att jag skulle ringa när jag varit rökfri och då få en tid, inte hamna på en djäkla väntelista 🙁

Jag kommer att försöka övningsköra lite hoj men inte ge mig ut på någon alltför skumpig hojrunda för jag tror det straffar sig riktigt illa tyvärr.

Pytteliten växer och videosnuttar finns här.

Inlägg 17 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.