Måste komma i mc-brallorna #blogg100 #bloggswe

annars blir det svårt att både köra och åka hoj.  Just nu kan vi inte ta ut hojarna eftersom dom är på verkstad för service men till helgen måste vi ha dom hemma, vore underbart om jag fick på mig brallorna då.

Jag har plockat fram körskoleböckerna så att jag får fingrarna ur och aktivt börjar läsa böckerna så att jag kan göra det där eviga teoriprovet. Jodå, jag har körkort för bil och det är bara att inse att det var några år sedan jag gjorde teorin. Många saker sitter i både kunskap och erfarenhet men många nya saker har det tillkommit plus att hojdelen är ju helt ny.

Iaf så för att komma i mc-brallorna igen måste mina midjemått förbättras ordentligt. Det är så oavsett varför dom ändrats så KA och jag tränar som fn, ja för oss är det som fn och så har vi börjat gå i rätt bra tempo och gör nästan 6 km på 1,12 timmar.

Kanske hjälper jag tarmarna på kuppen, dom kanske chockas igång, som läget är nu kan allt hända 🙂 Jo bilden jag föreställer mig är som bilden nedan men utan min gula väst.

Lilla bilden visar på uppställningen till föra årets avrostning där jag också oturligt nog bröt mitt knä 🙁 Vi skall göra avrostningen igen men denna gång utan att bryta något alls eller andra skador.

Inlägg 27  av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.