Hojtur till Enköping #blogg100 #bloggswe

Solen sken så resan till Enköping fick bli på hoj. Anna hade betsällt fint väder så vi skulle kunna åka hoj idag och lite och idag var det kalas för lilla fröken Alma som fyller 3 år om några dagar.

Varmt kan man inte påstå att det var men ja,solen sken.Det blåste också en del med resultatet kastvindar som jag fick träna i att parera. Roligt var det både med kalaset och hojturen. Hem kom vi ganska sent för vi insåg inte att klocka var över 18 och vi borde ha åkt hemåt för en tid sedan.

Hem kom vi men inte våra foppatoffor så KA vände åter Enköping fast i bil denna gång och kom hem efter dryga 1,5 timmar.

En skön dag och kalaset var lilla stora fröken  ganska nöjd med. En av presenterna var ett stetoskop från pappa. Alma sa efter en stund (hon och kompisen lekte igång.

Manifestationen på Sergels Torg kunde vi inte gå på eftersom kalaset började 13 . Vi har sett det som visats i dom olika medierna så . Underbart vilken kärlek som visats och jag hoppas det fortsätter och också vinner över dom mörka krafterna som använder sig av terrorhandlingen i eget syfte. En liten fin sak som jag såg när jag bläddrade mellan kanalerna var att 6:an hade sverigeflaggan och en blomma.

Inlägg 40 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.