Test efter uppgradering till MT3.3

Testar efter uppgradering

Jag har placerat min blogg i Kungsängen
på bloggkartan.se

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. 4 år sedan, ja det stämmer nog bra med mitt minne också 🙂 Man får bli glad för det lilla. Jag har tänkt och undrat och hoppats och så verkade det ha blivit, skönt för barnen och dig.
    Kul att du minns Gökarna Jonsson, nu är bara Mannfred bosatt här och Henning har vad man kallar flyttat hem igen (vi var bara fosterpäron åt Henning)

  2. 4 år sedan, ja det stämmer nog bra med mitt minne också 🙂 Man får bli glad för det lilla. Jag har tänkt och undrat och hoppats och så verkade det ha blivit, skönt för barnen och dig.
    Kul att du minns Gökarna Jonsson, nu är bara Mannfred bosatt här och Henning har vad man kallar flyttat hem igen (vi var bara fosterpäron åt Henning)

  3. Jamen det är väl klart att jag minns Henning och Mannfred 😉 Kul att du hittade till mig. Tyvärr fick jag lägga ner allt vad nät hette då Hovrätten gav mig skarp kritik (nov 2002) för att jag skrivit om vårdnadstvisten … undrar just hur de egentligen trodde att jag skrev?! *hmf* Jaja, nu är barnen hos mig istället & jag är back on track …

  4. Jamen det är väl klart att jag minns Henning och Mannfred 😉 Kul att du hittade till mig. Tyvärr fick jag lägga ner allt vad nät hette då Hovrätten gav mig skarp kritik (nov 2002) för att jag skrivit om vårdnadstvisten … undrar just hur de egentligen trodde att jag skrev?! *hmf* Jaja, nu är barnen hos mig istället & jag är back on track …

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.