Det verkar vara på gång

Oj, glöm inte hjärnan sa jag till Tomas (blivande pappa) men det verkar som att jag precis tappat min. Förlossningen hade sagt att dom skulle åka in på en gång men Tessan ville duscha först och tanken var att dom också skulle äta Tomas kycklingwok han precis skulle till att laga men woken får vänta till en annan dag.

När fröken har fått rumpan ur duschen så åker dom och vi är standbye så fort dom ankommer till förlossningen. Vi väntar bara besked om det är falskt alarm eller inte, är det riktigt alarm så åker vi direkt. Gud så spännande och häftigt.

Gisses vad hispig jag blev. Lugna ner dig nu blivande Mormor, lugn och fin så blir det nog barnbarn så småningom.

Nästa inlägg kanske har en liten bild eller fler på ett nytt litet underverk.

 

About Carina

Född i Kiruna, uppvuxen i Liberia och Ghana, gästade mitt biologiska hemland Norge 1 år innan vi återkom till Kiruna som blivande 15 åring.
Bookmark the permalink.

Social comments

Kommentera

Loading Facebook Comments ...