Hur hinner ni med?

Jag förstår inte hur ni som har jobb dagtid hinner med sociala media, särskilt detta då.

Jag hinner ingenting och när jag kommer hem orkar jag inte. För många inlägg att läsa men försöker skumma igenom.

Hur får ni ihop det?

#tb #sociala media #Google+

Social comments

Loading Facebook Comments ...

15 svar på “Hur hinner ni med?”

  1. Jag gör många saker samtidigt eftersom jag sköter hela ekonomin och hinner inte ens läsa nättidningarna. Jag skulle aldrig kunna göra/sköta mitt jobb och vara aktiv här. Kanske om jag satt sena kvällar men det funkar inte att ha 10 och fler timmar på jobbet för att hinna ha skoj också.

  2. Jag har samma problem, är helt avskuren från internet 12 timmar varje arbetsdag, men slöbläddrar gärna gplus på telefonen på kvällar och lediga dagar.

  3. Jag hinner inte heller med, eller prioriterar bort. Facebook hinner jag vara aktiv på. Flödet är överskådligt och jag skriver snabbt. Här hinner jag bara titta på några få inlägg innan min "surftid" är över. På jobbet tänker jag inte ens sociala medier. Lunchen och hemma har konkurrens av annat också.

    Lite nätleda också kanske. 🙂

  4. Priotiter i detta fall låter ju enkelt men om jag skulle bortprioritera jobbet för lekande skulle det bli tomt i plånboken och en sönderstressad jag på kuppen.

    Tiden räcker inte till helt enkelt för mig och en del andra. 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.

Loading Disqus Comments ...