Målgång var det här #blogg100

Så har vi då kommit dit jag ville komma men inte visste om jag skulle få ihop det, 100 inlägg i 100 dagar. Nöjd känner jag mig av att jag faktiskt fick ihop det även om mycket var trams, vardagstjafs och annat löst sammansatt. Grattis till mig som gjorde det nu kanske jag kan fortsätta skriva lite som jag känner det. ”Tangentbordshäftan” har släppt 🙂

Haft en bra helg och dagen idag gick åt till altan hade vi tänkt och vi var därute hela dagen men hade fikabesök så det bidde bara en tredjedel av altan grejat men det finns ju dagar kvar.

Natti sov så gott om du har gjort dig förtjänt av det, det har vi i detta hushåll 🙂

#blogg100 inlägg 100 av 100

Detta här inlägget är postat dag 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att försöka skriva ett blogginlägg per dag i 100 dagar med start den 1 mars 2016.

About Carina

Född i Kiruna, uppvuxen i Liberia och Ghana, gästade mitt biologiska hemland Norge 1 år innan vi återkom till Kiruna som blivande 15 åring.

Bookmark the permalink.

Social comments

One Comment

Kommentera

Loading Facebook Comments ...