Snabba puckar

blev det i går men det blev möte iaf trots den knappa tiden. Vi mötte Åsa på Centralen och vi hann äta trots att tågen var lite sena av sig vid ankomst men inte av avgång, vilket var synd för oss alltså, då hade vi kunnat umgås lite till.

Vi käkade på O´Learys och det var den dyraste hamburgaren jag har ätit men den var god även om den absolut inte var värt priset. Sällskapet var det och det var huvudsaken.

Lite kul var det också tidigare på dagen för då hade Åsa hunnit med att träffa Jerry också. Tänkt av vi alla har haft nätkontakt över 10 år. Det var på Succétiden flera av oss hade förmånen att lära känna varandra nätledes. Mycket har hänt sedan dess, en del har kommit och andra har gått men några finns där trots allt vilket är oerhört uppskattat.

Direkt efter träffen med Åsa bar det iväg till Arlanda för att möta upp mamma som mellanlandade på väg hem till Göteborg efter allas vår Luleåvistelse. Vi hann fika med mamma och så gick vi med henne till säkerhetskontrollen där vi sa hejdå. Lite snöpligt blev det att så snart hon gått in då aviserar Norwegian förseningar 🙁

Mamma kom inte hem så mycket senare trots förseningen på över 30 minuter.

About Carina

Född i Kiruna, uppvuxen i Liberia och Ghana, gästade mitt biologiska hemland Norge 1 år innan vi återkom till Kiruna som blivande 15 åring.
Bookmark the permalink.

Social comments

Kommentera

Loading Facebook Comments ...