The love of my life, must watch

Kärleken till chimpanser har få besökare missat. Jag är uppvuxen (ja, det är många år sedan men det har ändå präglat mig oerhört mycket) med en liten chimpansfröken som hette Cheeta (betyder hon och har inte med Tarzans chimpans Cheeta att göra).

Jag har alltid försökt förklara att dom är som små håriga bebisar och sedan övergår di små till håriga barn.

Kika på denna YouTube video på chimpansen Hjördis som räddades från en mindre glad mamma. Hon bor på Ölands Djurpark. Undrar någon över min Cheeta så finns det några bilder här

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på “The love of my life, must watch”

    1. Hjördis är bara så underbar och tänk att min Cheeta faktiskt var 2-3 månader när hon kom till oss. Hon älskade nyponsoppa och åt upp alla rosbuskarnas knoppar och rosor. Enda skurtrasan vi hade använde Cheeta som snuttefilt 🙂 Stackars mamma, hon fick helt plötsligt 4 barn att ta hand om.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.

Loading Disqus Comments ...