Idag skall vi iväg till

ett medlemsmöte får fågelmänniskor. Det skall bli skoj. Vi träffar sällan andra så alla sådana möten blir jätteroliga (för det mesta) och prata goja är inga som helst problem för en annan. Gökarna måste ”sova” middag för de skall få följa med och de behöver sin sömn. Får se hur vi skall lyckas med den vilan, tänkte ställa in de i omklädningsrummet med lampan släckt. Dagen blir nog väldigt sen för mötet börjar 19:45 inne i stan.
Möte blev det men inte blev det särskilt mycket vila för herrarna gök. De tjoade och visslade men nickade säkert till mellan varven. Trötta var de iaf. Mat hann vi inte äta heller på hela dagen. Det blev en McDonalds på vägen in till stan. Henning älskar pommes frites och han åt flera. Det var roligt med alla olika gojor och olika färger. Visst blir det mycket gojprat men faktiskt också en hel del vettiga saker också. Henning började bli trött och less så vi for hemåt kring 21 tiden och det är inte helt fel att komma hem före 22.
På JOWES var det flit som vanligt 🙂 (ibland är det inte alls det) och tom herr Jonsson var riktigt nöjd med sin dag. Det känns rätt bra faktiskt att han börjar känna mer och mer glädje över de små tingen. Ta i går morse tex, då satte han på sig sin solhatt och tyckte han kunde gå så ute. Solhatt mitt i vintern, han är bara för söt. Fast han har en underbar mössa från Gränna som han älskar och det gör ju tyvärr också Mannfred som gärna biter i ena kantbandet så därför höll den gode mannen på och stajlade med mössor.
Min dator håller på att strular en aning så skriva går men inte alltid att skicka upp mina tankar. Nu har jag uppdaterat till IE6.0 så kernel32.dll bör inte sabotera mera. Det är inte bra med IE6 för en hel del sajter har inte uppdaterat sina script och det fungerar då inte alltid med navigeringen där *suck* så vi får se. Hittills har inget kraschat men man vet aldrig.
Ta en dag i taget men glöm inte bort framtiden som bara väntar på dig!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.