Glöm inte filmen

V, 21:00 på kanal 5

Tack till Carra som påminde mig.

Jag började iaf klottra och så glömde jag bort mig. Dagen gick bra, jobbet kom iväg trots en liten viktig detalj, felaktiga mått på etiketterna men det löstes med en tur till Barkarby för etikettinköp. (Nu börjar V så jag återkommer efter den, det tog mig bara 2 timmar att få till detta, trött eller bara virrig?.)

Nu kan jag fortsätta mitt skrivande. Konstaterar faktiskt att jag fortfarande gillade V och tyckte den var spännande även om jag har sett den. Minnesbilderna kom snabbt ifatt med den var snäll, han var falsk och det var hon som fick ett ödlebarn osv, osv. Nostalgi är positivt och jag vet, ett riktigt tjatämne men trivsamt ändå. Så fånig var den inte som jag trodde jag skulle tycka och jag undrar om det har med ålderna att göra eller om den faktiskt inte var så fånig? Misstänker det första alternativet.

Det vore roligt om du/ni la till era sidor i vårat lilla länkarkiv, jag började lägga in länkar men orken tröt och jag tänkte som så att lägg gärna till själv. Tidigare var scriptet lite fel tydligen så det gick inte men nu fungerar det iaf.

Jag har även uppdaterat de dagböcker jag faktiskt läser mer regelbundet. Vissa varje dag och andra mindre ofta men iaf, länken till höger —>. Vill du inte finnas med där så säg till så plockar jag bort dig direkt och blir du mindre glad för att jag inte frågade om lov först så ber jag om ursäkt. En liten sak, missa inte SMN för den är rolig. Nyheter finns att läsa mer eller mindre varje dag förutsatt att Tiina hunnit med att uppdatera förstås.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.