Mia Julia kom i dag!

Lilla underbara barnbarnet kom i dag klockan 4. Hon passade på när vi gick för att flytta bilarna från Astrid Lindgrens P-garage till gratisparkeringen utanför efter över 9 timmar på plats.

Hon blev alldeles vanligt stor eller liten, beror på hur man ser det.  3728 gram och 50 cm. Alla tår och fingrar och båda föräldrarna var oerhört lyckliga och vi med skriver jag samtidigt som jag gråter en skvätt. Gud vilken vidunderlig liten varelse. Runda fina kinder och dom wesenlundska tårna har hon drabbats av eller…

KA och jag somnade ca 45 minuter i väntrummet där vi väntade efter att vi flyttat bilarna och så vips kom undersköterskan och sa att vi var välkomna in och grattis till Mormor och Morfar. Så små fingrar och tår och hon är bara så fin.

Kort kommer men nu måste jag duscha och sedan iväg  till jobbet. Hoppas jag kan hålla mig vaken, vi har ett infomöte klockan 14 till 15 men sedan gör jag slut för idag. KA är redan på  plats, han började 7. Vi skall besöka lilla underverket i eftermiddag och föräldrarna såklart.

Ha en bra dag, det skall jag ha!

Bookmark the permalink.

11 Comments

 1. Pingback: Idag är ingen vanlig dag för det är Julia´s födelsedag | Carina´s Tankar – Tankeboken

 2. Monica: Ja, äntligen. Jag vidarebefodrar alla grattisar men Tessan har redan läst allas ord så hon har sas fått dom redan.
  Det känns underbart att höra Mormor. Min mamma som är mormor sedan snart 28 år (Tessan fyller den 29:e) så hej mormor och jag svarade hej gammelmormor 😉 Det låter lite mossigt men fint mossigt 🙂 Bilderna fick du några stycken och ja, hon är så fin. Jag partisk!? Absolut inte! säger jag med fingrarna i kors.

 3. Anneli: Tackar och bockar. Jag har hälsat föräldrarna. Jag har berättat för Tessan vem du är även om hon inte minns, hon var så liten då i Kiruna.
  Skall bli kul med fotot men stressa inte, man får bara ont i magen då.
  Kramar Carina

 4. Arto: Tusen tack! Ja du, Mommo och Moffa, fast Moffa har ju KA varit i snart 5 år men jag är nu på den fronten. Det är så häftigt och hon är så fin.

 5. Ingrid: Jätteskönt att det är klart och mest att allt gick så bra. Hon är ljuvlig den lilla fröken, så ljuvlig. Hennes föräldrar är det också, både Tessan och Tomas. Det är helt underbart att se önskan förstå vad sjutton som händer nu och framåt. Det läses och tas in som aldrig förr. Många aha upplevelser. Det bästa med förlossningen om vi nu bortser från underverket som kom var att inte en endaste komplikation och inte ett enda stygn.
  Jag frågade Tessan på skoj om det inte är så att en till går an för innan förlossningen så sa hon blankt nej, hennes kropp har tagit mycket stryk. Nu med alla farhågor på skam om den biten så jo om det inte vore för hennes MS för den har redan satt i gång.
  Vi njuter fast KA har ju redan fått den äran med Sofia som har en egen mormor. Mer bildbevis kommer.

 6. Jerry: Det var fantastiskt att dom ens ville ha oss där och vilken fin liten Julia hon är. Det är två fina föräldrar också.
  Tack! Kram på dig också.

 7. Härligt att läsa! Skönt att det gått bra. *kram*

 8. Nej men så kul – Äntligen!!
  Ett stort grattis till Tessan och alla i hennes närhet.
  Hur känns det att vara mormor Carina, låter mossigt i mina öron *skojar!Ä
  Väntar mig att vi får se bilder på underverket när tiden liter…

 9. JAAAAAAAA.
  Vad underbart!
  Härligt att vara mormor förstår jag!
  Och vad mysigt få snooooosa på den lilla.
  GRATTIS!
  Till både Tessan och hennes man samt Mormor och Morfar!
  Vi längtar efter foton.
  Ps.
  Ska maila det fotot jag lvoade så snart jag hinner leta fram det.
  Ds
  Kramar
  /Annelie

 10. Stort grattis till ”mommo” och ”moffa”.

 11. Så skönt att det är klart. Tänkte på er innan jag somnade inatt, finns så mycket att oroa sig för och så mycket att hoppas på. Ljuvliga är de, de små liven och så alldeles speciella var och en. Njut nu mormor och hälsa morfar och mamma och pappa och gratta! Mer bildbevis önskar vi också!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.