Morötter till oväntat besök ;)

Jätteroligt med en telefon som ringer (vi är ”gökklädda” (tugg och bajsvänliga kläder) med mysbrallor) och ett par efterlängtade herrar råkar befinna sig i Kungsängen och undrar om det passar. Jag bara javisst men det är bajs, gris och annat här och tänkte gisses dom svimmar.

Skitkul faktiskt och riktigt roligt. Tyvärr hade vi inte så mycket att bjuda på men morötter gick bra det också, eller hur? Arto och Martin hade med sig fikabröd och en chokladask till KA´s stora glädje.

Det var riktigt roligt och här hos oss är spontanitet varmt välkommet bara vi inte skrämmer bort besöket så det bara blir den gången. Lite kul var det också att dom kikade på lägenheterna jag tjatade om för snart 2 år sedan och jag säger bara, vilka läckra lägenheter.

Nu har dom varit här så får vi se om dom törs fler gånger 😉 Tack för att ni kom och ni är varmt välkomna fler gånger.

Några bilder är uppladdade från KA´s 60 års dag men det segar som attan så det går sakta och sakta och mellan varven så segar sig servern igen. Det är bökigt och tar tid. Nej, jag vill inte flytta till ett annat webhotell bara det löser sig för less är bara förnamnet.

Bookmark the permalink.

4 Comments

 1. Bra att ni törs. Vi är lite ovana vid socialt umgänge förutom familjen. Bra att morötterna var goda och jodå, det var massor kvar till middagen.
  Vassego för vinet. Hoppas det motsvarar KA´s förväntningar den dagen ni öppnar flaskan.
  Vi hörs och vi ses!

 2. Det är lite så här också faktiskt även om vi har grannar runt om.
  Mycket man borde och det kommer väl med tiden när man själv kommer till ro. Lite svårt att hitta sig själv efter allt som varit och dagarna är fulla av två små och allt annat. Jag tränar inte heller även om jag rör mig mer nu när jag har en bit att gå från bussen till jobbet.
  Första gången vi sågs var ju faktiskt ganska speciell. Vi får ses fler gånger om än inte i Skummelslöv utan där ni bor nu. Sommaren 2009 möjligtvis då vi kanske för första gången också har råd med något på många år. Det är mycket som skall göras den sommaren, må det bli så bra det kan bli.
  På tal om trögladdade sidor, våra har väl varit värre än så men nu kanske det är över. Vi får se, servern VonAnka är en katastrof eller har åtminstone varit en. Kanske är det bättre nu.
  Vi ha det bra förutom att KA var sjuk och har legat mer eller mindre sedan dess. I går var han mer på benen än i sängen för första gången denna vecka.
  Kram på er och önskar detsamma.

 3. Besök låter kul men jag har blivit såå asocial att jag dör när det knackar på dörren. Som tur var var det bara de äldsta döttrarna och barnbarnet i lördags. Borde träna lite och minns sommaren ni var i Skummeslöv, det var rätt käckt! 🙂
  Hinner knappt vara online heller men just nu sover de båda små och de andra är inte hemma så jag stjäl mig till en stund vid datorn samtidigt som jag läser kokböcker medan jag väntar på trögladdade sidor…Det gäller att vara effektiv!
  Kram på er och hoppas ni har det bra idag med!

 4. Klart vi törs. Vi hade trevligt och det var kul att ses igen. Morötterna var goda, hoppas det blev kvar några till middagen. Tack för vinet. Jag har gått några extra varv i köket och kastat lystna blickar på flaskan, men jag väntar med att öppna den. Vi hörs och ses!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.