Citat: ”De som loggar in via en persondator ägnar…

Citat: "De som loggar in via en persondator ägnar i genomsnitt inte mer än tre minuter i månaden åt Google+. De som loggar in på Facebook lägger däremot i genomsnitt ned mellan sex och sju timmar i månaden på sajten. Comscore har inga siffror för de som loggar in via mobilen."

Sök- och annonsföretaget Google försöker konkurrera med den sociala nätverkstjänsten Facebook. Men Google har svårt att få genomslag för sin tjänst Google+. Även om många registrerar sig så tillbringa…
Bookmark the permalink.

2 Comments

 1. Ja, jag vet inte varför, men jag har lättare för facebook än google+. Kanske är det vanan? Jag har i ärligheten inte gett google + så mycket chans, men ändå. Det kanske kommer. Jag reggade FB-konto väldigt tidigt, men det tog lång tid innan jag började använda FB. Samma sak med Twitter. Jag reggade även google + tidigt, så vi får se om jag bara har en lång startsträcka även där! 😉

  • Själv var jag med på FB sedan 2007 och började spela också, sedan skapade jag ett nytt spelfritt konto men känner mig väldigt obekväm där. Knappt någon respons och intresse från andra samt andra konstigheter så jag backade men kollar in lite då och då.

   Jag har det mest kvar för mina barndomsvänner från Liberia och Ghana och internatet jag gick på i Schweiz och sedan är det skoj biland att kika in och se vad som händer men det händer mer och mer sällan.

   Jag har ju kontakt på andra sätt med dom som inte ingår i Afrika och Scwheiz delen som spelar roll för mig, dig tex 🙂

   Google gillar jag, du är inte dömd på förhand, många är duktiga på att diskutera och engagera sig. Själv är jag inte aktiv där heller, känner att jag inte hinner med men kikar in och interagerar mellan varven.

   Twitter använder jag egentligen mest för att sprida info, har aldrig förstått förtjusningen i det men fastnade där sedan Arabiska Våren satte fart förra året och nu Syrien men försöker att inte fastna där som jag gjorde med Libyen. Håller ”koll” på vissa personer där och hojtar till lite då och då 🙂 Mina inlägg publiceras automatiskt till Twitter.

   Jag fascineras inte lika mycket längre och gissar också att jag som tidigt aktiv på nätet kanske tappat intresset på det viset, hugger inte lika mycket på nya saker heller.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.