Hur kan man?

Vadå? Jo, om man vill anse sig som ett seriöst företag hur kan man tipsa kunder och besökare och även göra så själv att spamma gästböcker , här kommer det ”roliga”, med orden, ”skriv något passande”. Företaget hade tom en gästbok till en sida med hjärtsjuka barn där och när jag kollade förra veckan hade dom använt sig av detta förnämliga sätt att få ut sin egen hemsida på samt även en del av deras kunder/besökare. Undra om det är så man skall göra när man vill få en högre ranking på sökmotorer, dvs att rent ut sagt missbruka andras slit och andras sorg och sjukdom.
Fy fan säger jag bara och jag var arg innan vi for iväg till Oxelösund men har blivit ännu argare ju mer jag tänkt på det. Företaget använder sig också av länkportaler som dom, i mina ögon, missbrukar genom olika varianter på tillgång till länksidornas ”lägg-till-länk” funktion. Vår gajd har dom använt på detta vis till sig själva och till sina kunder. I dag raderade jag det företaget och även deras kunder från vår gajd, säkert finns det någon eller några jag missat men det gör inget.
Till saken hör att gästboken till dom hjärtsjuka barnens sida är borttagen såg jag nyss men det gör mig inte mindre arg för hur dum får man vara egentligen. På denna sida går det att se lite av det jag menar. Den sidan syns inte längre på deras indexsida men den syns när man kikar i tex Nedstat var en besökare kommer ifrån.
Om Oxelösundsresan
skrev jag allt i förgårdagens text (fredag 18:e juni) , fortsättningen skrev jag som fortsättning i samma text. Det syns var fortsättningen börjar för jag lade in en liten delare och beskrivande text.
Annars fryser jag ihjäl
känns det lite som men jag tror att dom flesta i kära Svedala känner samma som jag, +11 grader fläcvis halka av sol/regn/blåst gör inte något bättre heller. Det blåser för mycket och är för få grader för att ens Mannfred skall få vara ute på balkongen ens. Han verkar väldigt utesugen men det kommer väl varmare dagar även för honom snart hoppas jag.
KA jobbar och landar sent i kväll och jag grejar med lite viktiga papper som skall vara klara under dagen för inlämning i morgon. Jag håller också på att skriva ihop en sak om mig och mitt som skall vara klart idag också. Det blir lite roligare än det första.
Gruvar mig också f
ör tisdag klockan 09:30 när fröken skall få det slutgiltiga beskedet om vad som felas. Konstigt på ett sätt men det är enklare om man inte riktigt vet och dom sista veckornas turbulens har lagt en del av både oro och tankar kring frökens troliga MS lite perifert.
Nej, inte fastna här inte. Jag har gjort en till sak men har inte testat den ännu, installerat Skype. Jag kan inte testa den eftersom jag inga lurar har eller en microfon så det får bli efter lönen nästa vecka.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.