Solen sken i Götlaborg :)#blogg100

Det var full fart från morgon till kväll. Ellen 6år, brorsan tjej, sov över hos mamma. Kul att hon vill vara med oss och KA är bästa hårflätare.

Vi for iväg till Klädkällan för att byta upp en storlek till blivande 1.åringen Hugo med mamma, Ellen och KA. Vi hittade rätt storlek och sedan lite annat till Ellen och till KA samt ett bra bord att ha på balkongen så det bidde lite dyrt 🙂 Får se hur det går att få hem alltet men hoppas bra.

Efter Klädkällan blev det en sväng till Hugo, Viggo och deras föräldrar, Andreas och Hanna (syrrans äldsta son med sambo). Det var mysigt att se deras nya hus och sitta och prata en stund. Minstingen, blivande ettåringen Hugo, låg bara och sov men vaknade när det var dags för oss att bege oss.

Bjarne mötte upp hemma hos mamma och vi lagade mat, rättare sagt mamma gjorde hennes kycklingklubbe special 😉 Alla åt sig proppmätta och sedan skulle vi skypa med Yaro i Ghana men vi lyckades inte få kontakt och det var synd.

En intensiv dag till ända

#blogg100 inlägg 91 av 100

Bookmark the permalink.

One Comment

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.