Påskkyckling var det visst!

I brist på en äkta kyckling gör jag en variant och det är en riktigt tjusig påskkyckling även om hon skulle bli nog så arg om hon fick veta att jag lånar henne som en kyckling eftersom det är det minsta hon är.

Fröken Shirley

Ärligt stulen är bilden också, rättare sagt lånad hoppas det går bra ändå. Fröken rosthuvad vitbukspapegoja Shirley Klump som bor tillsammans med Herr Bert och Sessy Messy med päron såklart. Visst är hon vacker, jo det är våra svarthuvade också men Shirley är bara så vacker i färgerna (hon var inte så tjusig som liten)

About Carina

Född i Kiruna, uppvuxen i Liberia och Ghana, gästade mitt biologiska hemland Norge 1 år innan vi återkom till Kiruna som blivande 15 åring.

Bookmark the permalink.

Social comments

Kommentera

Loading Facebook Comments ...