Social comments

Loading Facebook Comments ...

19 svar på “Ett litet nytt underverk”

 1. Grattis till den nya familjemedlemmen!
  Och tack för dina rader om rökningen. Är numera helt rökfri och det känns superbra.
  *Kram*

 2. Tack för bilderna. Ett sånt litet sockergryn! Lik mamma/mormor är hon också. Förstår den förundrade känslan själv sitter jag här efter både 16 och fyra månader och fattar liksom inte riktigt vad som hände… 🙂

 3. Elin: Tusen tack, ja en helt ny familjemedlem.
  Kul att du lyckats med rökningen, jag borde men…
  Kram

 4. Ingrid: Tack för komplimangen får jag väl säga, eller 😉 Jag förstår också den där förundrade känslan, det blev liksom helt annorlunda och underbart. Din förundran förstår jag desto mer, efter all kamp och så vips kommer det två på raken. Dubbelt upp liksom 😉

 5. Har dåligt samvete för mina sena gratulationer men här kommer de iallafall, både till föräldrar och morföräldrar! Grattis!!
  Kramar!

 6. Marion: Jag har framfört grattisarna till nyblivna föräldrarna och dom har läst. Tackar säger jag och KA Mormor är en häftigt att vara och KA är ju Morfar för andra gången (somliga har tur)

 7. Tuija: Ja, härligt! Tack. Det har varit riktigt fantastiskt och det är häftigt att Tessan numera är Mamma. Jag skall hälsa men hon har redan läst.

 8. Carina: Tack säger jag och tänker ja, kanske en till som ser ut som Tessan och hennes 11 åriga kusin Josefin (som kommer i morgon tillsammans med syster yster Ylva)

 9. Torkel: Tack och ett stort grattis själv till lilla Klara. Lite kul att båda barnen kom så tätt.

 10. Kalle: Inga dåliga samveten här inte 😉 Du har fullt upp med både barn, jobb, hem och allt annat som hör till.
  Tackar för grattisarna och det är så häftigt men jag gissar att inget slår era båda så hett efterlängtade underverk Moa och Max. Tänk att det bidde inget, inget och inget och så bara sådär blir det 2 älskade små.
  Kramar och tack

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.

Loading Disqus Comments ...