Julia med föräldrar

får förhoppningsvis komma hem i dag. Julia hade lite lågt socker och hade gått ner lite mycket i vikt. Sockret stabiliserades på en bra nivå redan i går så där verkar det vara lugnt. I dag skall nappflaska intas och vi får se om fröken Julia gillar det ens. Hörselprov har tagits och fröken Julia har bra hörsel. Hur sjutton kan man ta hörselprov på en så liten! Häftigt är det iaf.

Dagarna har gått i spinn lite grann och det har varit lite sömn och massor av tankar och härliga känslor som rasat runt samtidigt som fokus på nya jobbet varit ett måste men det har gått bra det också även om jag fastnat i Juliatankar och suttit för mig själv och lett brett.

Det är en häftig känsla att vara Mormor. Fler kort kommer på underverket men dom blev i RAW format så KA får göra om dom.

Tusen tack för alla kommentarer och grattisar. Både vi och föräldrarna tackar så mycket. JAg svarar i kväll eller senare i helgen.

Bookmark the permalink.

6 Comments

 1. Pingback: Idag är ingen vanlig dag för det är Julia´s födelsedag – Carina´s tankar – Tankeboken

 2. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

 3. Monica: Ja, riktigt stolta som gökar 🙂 Tack själv.

 4. Annelie: Visst är hon underbar. Det är en märklig känsla att få vara Mormor, riktigt kul är det. Jätteskönt att allt gick bra och det är skönt att dom inte behövde vara kvar men sedan tar det ju tid att landa hemma med helt nya grunder för helt plötsligt är man fler, liksom bara sådär 🙂
  Kortet kommer vad det lider.
  Kramar och tack

 5. Tack för alla fina foton!
  Förstår att ni är stolta som tuppar, *hhhhmmm*, som gökar menar jag ju 😉

 6. Hon är ju helt underbar!
  🙂
  Vad skönt att de får komma hem.
  förstår verkligen om du lett brett när du tänkt på det lilla underverket.
  Ska försöka hinna med att leta rätt på kortet idag.
  Ha det bra!
  Kram
  /Annelie

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.