Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på “Byte av tema blir bara fel”

  1. Ja visst är det irriterande när man inte får till temat som man vill? Jag har tänkt byta så många gånger, men jag kör ju gratisvarianten och det tema jag har valt kan man ändå göra ganska mycket med. Så jag hänger nog kvar, fast byter header och bakgrundsfärg lite då och då… Suck!..

    Jag gillar utseendet på din blogg, men visst är det så att man vill förnya sig ibland!

    1. Det är kul när man kan variera sig men samtidigt är det dumt att sätta igång när man är så trött och enklast hade kanske varit att återgåå till det jag hade men jag vill byta tema så jag får fortsätta ikväll kanske. Header och bakgrundsfärg räcker långt för att förändra, det ger ju också en ”ny” känsla.

      Kul att du gillar utseendet, måste bara greja en ny header och där finns ju en headermästare runt hörnet 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.

Loading Disqus Comments ...