Slår ett slag för en ny webbtidning om Gambia

Fatou har satt igång ett projekt hon länge gått och velat men inte initierat förrän nu. Nu så är webbtidningen TheGambia sjösatt och har varit publik sedan i fredags kväll.

TheGambias logga är riktigt läcker och den har Fatou också åstadkommit. Det tekniska har jag ställt till och alla redan publicerade artiklar har Fatou åstadkommit (en översättning har jag gjort). Kan vara intressant även för en icke gambiaresenärer, du kanske rent av blir sugen på att åka dit om du hänger med där.

Jag tycker Gambia verkar vara väldigt likt Ghana i många stycken men jag har ännu inte varit där så jag vet inte men en liten känsla av ”hemma” finns det för både kulturen, kläderna och maten 🙂

Skulle det finnas någon därute som gillar att skriva och då relaterat till Gambia så hör av er till Fatou och använd kontaktformuläret så hör hon av sig.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Meeeh, hela min kommentar försvann… 🙁

    Okej! Jag skrev ungefär så här: för att inte tala om allt jobb du själv har lagt ner! Jag är djupt tacksam för allt du har gjort och utan dig hade det här inte varit möjligt, även om du är väldigt blygsam i din egen beskrivning av det ENORMA JOBB du har gjort med sidan!! Kärlek och ENORMT mycket TACKSAMHET för allt du har gjort!! ♥♥♥

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.