Tack för allt Moster, Christina Westman

Vi fick som vi önskade och det var att du kom till Stockholm eller Göteborg men du kom inte dit på det sätt vi önskat oss.

Sista resan började klockan 11:00 i Luleå (efter möten med tanter, fastighetsförvaltaren mm) Du mellanlandade i Kungsängen vid 2 tiden på torsdag morgon och fortsatte sedan resan mot Göteborg och var framme strax före 16.

Moster, det var en märklig resa men vi såg en del vackert och solen sken och gjorde denna resa mer säker och gav oss en chans att se saker på vägen ner. Piteå, Umeå, Höga Kusten bron, Sundsvall, Gävle, Uppsala osv, osv. Mamma var helt otrolig i allt som gjordes efter att vi kom fram till Luleå i fredags den 31/8 och var hon fick orken ifrån förstår nog ingen men jag gissar att du hade ett finger med i spelet.

Annonsen finns att ladda hem härifrån

Jag hoppas den som var skyldig till grovt rån/försök till grovt och dråp/vållande till annans död åker fast för så här skall aldrig någon tacka för sig. Brist på bevis och så var den anhållne släppt, hoppas så att bevis kommer fram så din banekvinna får betala.

Tack för att du var den du var och må du sova gott där du nu är. Vi möts igen vid minnesstunden i Göteborg och tänker på dig gör vi hela tiden älskade och bästaste Moster.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.