Korkade människor #blogg100

Hur kan man bete sig som en imbecile när det gäller sökningar på nätet. Om jag skrivit om en sak och min sida kommer högt upp i rankingen baserat på att jag skrivit om det som söks på så kommer det att fortsätta vara så. Det har ingenting med domän att göra som kan råka ha del av sökningen i namnet.

Hur kan man blanda ihop ett domän och innehållet i en text och sökning på nätet?

Oj, oj, oj säger jag bara och skakar på huvudet.

#blogg100 inlägg 24 av 100

Detta här inlägget är postat dag 24 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att försöka skriva ett blogginlägg per dag i 100 dagar med start den 1 mars 2016.

About Carina

Född i Kiruna, uppvuxen i Liberia och Ghana, gästade mitt biologiska hemland Norge 1 år innan vi återkom till Kiruna som blivande 15 åring.

Bookmark the permalink.

Social comments

One Comment

Kommentera

Loading Facebook Comments ...