Renskav och mandelpotatismos #blogg100

Renskav och mandelpotatismos blev dagens middag men väldigt sen sådan eftersom jag lyckades ”vila” (sov som en död) till 18 så hela dagen var borta men jag var uppe redan strax efter 5 (bara ca 4 timmars sömn) så jag gissar att jag var väldigt, väldigt trött. Gissa behöver jag inte, jag är konstant trött 🙁

Lite synd eftersom vi skulle få upp lite masker och annat från Ghana men dom ligger ju kvar till en annan dag.

Det blev iaf något som nästan blev som mormors renskav och nästan är helt okej, det var gott. Stackars KA fick klara sig utan lingonsylt för vi hade ingen och affären hade stängt (så sent var det 🙁 ).

Dagen har känts bättre än gårdagen så det är bra men det här går upp och ner hela tiden så vi får se när det väl planar ut.

#blogg100 inlägg 15 av 100

Detta här inlägget är postat dag 15 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att försöka skriva ett blogginlägg per dag i 100 dagar med start den 1 mars 2016.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Ett svar på “Renskav och mandelpotatismos #blogg100”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.

Loading Disqus Comments ...