Man lär sig nya saker varje dag #blogg100 #bloggswe

Undra vad som kom först samtidigt som jag inser att det kommer jag nog aldrig att få klarhet i.

Tänderna höll iaf inte på att ramla ut och det onda kanske kan lindras. Peter tror att jag nog spänner mig väldigt och då också gör det i munnen och det påverkar då tänderna. Det känns ju skönt om det stämmer, lite jobbigt att gå runt och ha ont och känna det som att tänderna vill plockas ut. Peter slipade iaf ner ena hörntanden så att jag kan tugga utan att det känns som en spik i tanden.

Jo, morgonen började med fläskläpp, iaf känslan av den. Jag har haft på samma sätt ett antal gånger sedan i höstas. Läkaren sa att det lät som Angiödem i munnen och Urtikaria det som kliar på kroppen. Munnen är inte hela tiden men klådan är det mer eller mindre och har varit så sedan i höstas. Fick ut annan allergimedicin eftersom man tydligen kan bli trött av Ceterizin och jag skall ta den andra på morgonen och dubbel dos och så dubbel dos av Cetirizinet på kvällen.

Min allergiläkare sa att smärtorsaken måste lösas först och kanske gör det att mina allergigrejer upphör annars får vi gå till botten med det då. Det kan vara så att jag får dom reaktionerna pga den enorma smärtan jag har och det blir en stor stress som gör så här.

Undra vad morgondagen har i sitt sköte förutom det som redan är dårå.

Inlägg 52 av 100 #blogg100

Bookmark the permalink.