Gårdagen gick betydligt bättre

än jag trodde med tanke på mina papper som väntar på att arbetas med. Jag var faktiskt flitig med dessa ända tills klockan 22:45 och insåg lite förskräckt att klockan var bra mycket. Det återstår mycket men jag har kommit en bra bit och det känns mer än bra. Måste skryta om den gode Kallemannen som jobbar flitigt med hemmet medan jag sitter där med mina papper. Badrumsväggar och tak ser faktiskt ganska mycket ljusare ut när man studerar de mer noga. Jag får inte glömma kaffe och matservicen heller som han bjöd mig på. Det är en underbar person min Kalleman och ord behövs sällan utan det räcker ofta med blickar och att man vet. Vi pratar ändå och ganska mycket så ingen tror annat.

Fröken kom faktiskt till mötet igår och hade en god vän som lots. Vi vet inte riktigt för hon förstod inte riktigt och var väldigt trött efteråt men vi skall kika på alla papper hon fick med sig. Kontentan av allt är behandlingshem i september fast hur, var när osv för vi ta senare idag i lugn och ro. Hon själv fick nog en smärre chock av deras slutsats för hon har inte riktigt velat veta utan mentalt satsat på annat om alls. Då är det alltså ”bara” att vänta och hålla andan en aning nu under sommaren så att allt går framåt, sakta men säkert för det känns som att en hel del kan krascha när som helst och med förödande konsekvenser. En dag i taget och siktet lagt så skall det mesta gå fast visst får vi vara aningen redo när, om och utifall att det blir fel.

Den 60 åriga pappan som mördade 2 av sina barn och allvarligt skadade sin fru som ville skiljas. Ord finns knappt för det eftersom det beskrivs som en familjetragedi och inte riktigt det som det faktiskt är. Visst kan det hända att det är så enkelt som det står i tidningarna, dvs att familjen hade inga problem mm men det är sannolikt inte alls så. Man tar inte till våld/mord som en slutlig lösning om inga ”fel” existerar i familjen. Familjen levde antagligen som många andra, det ser fint ut på ytan men innanför är det illa, så hade vi det i min uppväxt, fasaden bedrar tro inte annat. Vill du läsa artiklarna jag menar så finns Expressens här och Aftonbladets här.

Nu skall jag läsa mina dagliga måsten och sedan gott folk är det den vanliga morgontvagningen och påklädningen som hägrar för att åter bli arbetssam.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.