Sjukt inte vätskebrist.

Hela kroppen är påkörd, värker, jag har ont i allt som inte ens finns och feber har härjat hel natten. Snart återgår jag till sängen men det värkte så jag var tvungen att gå upp ett tag. Tänkte iaf börja på vår semesteråterblick.

Nedresan Vi klev upp tidigt onsdag den 17 juli. Första gången på många år levde jag kvar i en mardröm som hade med maskar att göra, många, och känslan av den satt kvar tom till Norrköping. Vi hade en minidate på morgonen med Annica (vet idag att daten gick vägen, bra). Mycket försenade (katterna smet) rullen bilen vidare mot nya möten. Kring 12 snåret landade vi hos Tiina där vi fick nöjet att njuta av en god fikastund som blev alldeles för kort (2 timmar ;)). Vi invigde den nyinköpta brödrosten och fick bla smaka den vita gurkan (Brinks var det väl?) som var supergod och hade jag vetat så hade vi inhandlat detta till Igge. ”Mutan”, Lejon Tervan blev medskickad för bla vidareutdelning. Tusen tack Tiina, det var jättetrevligt och vi gör gärna om det en annan gång

Vi tankade både bensin och vatten strax utanför Norrköping strax efter 14:00 och då var det bara raka vägen ner, relativt lindrigt trafikerad motorväg gjorde att vi kom fram tidigare än vi alla trodde (jag körde ”effektivt”). Det gick åt 2,5 liter vatten från Norrköping ner till Markaryd så det var äckligt varmt. Nästan framme mötes vi av Eja som lotsade oss sista biten. När vi satt i bilen bakom kunde vi bara konstatera att Eja såg väldigt lik korten från IRL träffarna vi sett på Jontas. När vi väl var framme hos Eja och Igge möttes vi av Gibber (en hund) Igge, Angelica, Gabriella och Sebastian. Det kändes inte ett dugg nervöst utan bara känslan av äntligen.

Jag personligen är inte känd för att vara tyst och jag gjorde som jag brukade, pratade livet ur våra värdar fast bara nästan. Vi drack kaffe med nybakade bullar till (jag åt många), åt en jättegod middag och fick lära oss att creme fraiche är ljuvligt gott till färskpotatis. Första kvällen avslutades sent men gott. Glöme att vi faktiskt stack iväg till stranden också fär två av medlemmarna badade, jag kikade på – kallt.

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. En dag kvar

    Väder: 23 grader på morgonen i skuggan, hett är bara förnamnet.till lön, är det lycka eller lycka.Tandkrämen slut, laktacyden slut, KA´s deo slut, te slut (druckit typ hö dom senaste dagarna och faktiskt också silverte 😉 ), maten nästan slut…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.