(del 2) Trafikkaos är det i stan

och i sak är det inget konstigt med det för det brukar det vara men INTE på detta viset alls. Bilkörning är i princip INTE möjlig i stan eller närmare stan. En stunds eftertanke med stilsam musik och snart börjar minnesstunden i Blå Hallen. Jag hoppas innerligt att familjen känner vilket otroligt stöd dom har från massorna och också insikten av vad Anna Lindh faktiskt har betytt och fortfarande betyder för många.
Jag sitter här framför datorn och lyssnar på stilla musik från Radio Stockholm. Det känns skönt på något märkligt vis att vara delaktig fast jag absolut inte är det mer än i hjärtat och hjärnan. ”Viktiga” människor både när och fjärran ifrån men jag tror att den viktigaste av alla fattas. Så är det även för alla dom som mist en anhörig, en mamma, en pappa, ett syskon, ett barn och en livskamrat.
Jag blev hastigt avbruten
i mina tankebanor eftersom jag fick lite mer konkret jobb att sköta mitt i allt. Nu är det avklarat och minnesstunden är över. Vardagen är åter här mitt i allt glädjande, skojigt, sorgligt, otäckt och annat som sker oavsett vi vill eller ej.
Återkommer lite senare.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.