Welcome back

säger jag till Carina som äntligen har börjat skriva dagbok igen. Kors i taket och en sak är säker, det var banne mig på tiden!
Spöregn utan dess like
kom under eftermiddagen och det blåste väldigt i samma veva. Det skulle bli kallare enligt vädret och det stämmer, kring 12-14 grader. Som tur var verkar det som att vi åtminstone slipper mer snö i vårt län åtminstone.
”Min” mentala USA resa
har landat hemma i Svedala i morse så nu väntar jag bara på nyheter även om jag och andra har fått dom under resans gång. Där finns filmer om Cheeta och Herman, filmer på Herman i dag, på en kobra som legat i en burk i över 40 år och som fick nytt ”hus” när det filmades, möten och andra trevligheter. Jag längtar tills vi möts igen Kicki.
MS nyheter
har vi ännu inga men vi har fått tid för MR (magnetröntgen) den 4 juni. Förkens lp (lumbal punktion) gav henne alla eventuella ”biverkningar” man kunde få tydligen. Först ut var ryggvärken och hon kunde knappt varken gå eller ligga och definitivt inte sitta dom första dagarna. Under fredagen kom den vidriga huvudvärken som tydligen är likt migrän och hon har både kräkts och nästan gått itu. Det gick inte ens att krypa innan det tog över. Nu har hon nästan blivit helt återställd så nu behöver vi bara vänta tiden ut, 2 veckor till MR och 3 veckor till definitiva besked.
Turligt nog känner hon sig mindre bomlig och dimmig i huvudet och det är en klar fördel. Domningarna är kvar men hon har vant sig så dom är inte lika otäcka som dom besvärar. Jag kanske drar för stora växlar men jag tolkar det som att skovet isf är på återgång eller något ditåt. Kanske blir det inte mer än så här heller fast vi vet ju inget förrän om 3 veckor.
Martin pälsboll
tycker att han skall få mer Alaska Pollok så det är väl bäst att han får det och jag vill ha kaffe och skall sätta på det också.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.