Pigg är jag inte

men uppe ;). Det är ”bara” ett skal jag åstadkommit men ett skal med väldigt mycket innehåll. Vi får se vad som blir eller inte om det är detta det blir som bas eller ej.
Skall på ett litet
och viktigt möte för att avsluta det som varit tidigare så dagen blir lite halvgalen. Först dit och sedan hit för att åka dit igen och sedan, i kväll, åka hemåt igen.
KA har uppdaterat
och bara det är värt att nämnas för sig. Hans skrivarlust har varit helt obefintlig under en ganska lång tid. I går log han så där gott igen och det är ett tag sedan på det sättet. Vi ler, skrattar osv men dom sista veckorna har det varit och är svettiga på ett utmattande sätt och när då glimten kommer värmer det både honom och mig.
Myndigheten
sa i går att under nästa vecka borde vi få besked om det mesta så vi får se vad som blir. Vandrarhem, husbil eller hemmet kvar, who knows även om sannolikheten talar för en sak så vet man inte förrän saker och ting är i hamn.
Jag kommer väl hem
som ett litet lik i kväll men det gör inget för jag är ju inte ensam. KA har sen kväll och han har sovit lika många timmar som jag gjort. Ha en bra dag, jag skall trots vädret som är gråare än f*n själv.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.