1964, året då det hände!

Platsen var ännu mer konstig, nattsvarta Afrika närmare bestämt Liberia och staden buchanan.
Där på Lamco Hospital på en sängliknande sak av modell akutbrits föds mina syskon. Mamma var beredd på ett barn men när väl syrran hade landat var det en stor puckel på ena sidan och den puckeln rörde på sig. Mamma ville gå hem och läkaren hade redan gått iväg när puckeln helt plötsligt bestämmer sig för att även h*n skulle ut i vida världen och då kom lillebror, 10 minuter efter lillasyster.
Ett stort grattis till mina underbara syskon som dagen till ära ikläder sig fyrtioåringens kostym. Bjarne är i Thailand och har en rejäl semester, återkommer den 20:e december och Ylva är hemma och hennes dag firades redan i lördags. Jag är och var med dom båda i tanken.
Välkommen till kolkhetens tid mina kära syskon!
En lite påminnelse om att det är Världsaidsdagen i dag. Säker sex är bästa sättet att förhindra spridningen så tänk efter före för efter är det för sent. Särskilt då viruset har muterat och antagit en form som dagens bromsmediciner inte råder bot på.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.