Inte nu igen!

Protesterar två boende i samma bostad. Både KA och jag är på g igen med sjukligheter. Det började redan kännas i lördags men vi skall inte bli sjuka igen tänkte vi båda och protesterade. Därför sprack söndagens tänkta julmarknad, orken fanns överhuvudtaget inte att få fram. I går gick det rätt okej och jag fick ihop min dag bättre än bra och var nöjd när jag kom hem.
KA har under natten haft feberkänning och fick sedan inse att det ordinarie jobbet sprack totalt i dag och bara vila. Han har feber, huvudvärk och allmänt slut. Jag är stel i nacken, har huvudvärk, tjock i halsen och har feberkänning. Jag blir så less, rättare sagt vi båda blir så less.
Jag blir även lite besviken för jag var bjuden på Immanuel Gospels julkör ikväll men fick ta tåget hem istället. Jag gillar faktiskt gospel men det får väl bli någon annan gång.
Måste i säng pronto för jag måste jobba i morgon, julutskicket måste ut. Gnällspiken i farten känns det som men jag får skriva vad jag vill. God natt!

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Nina och Igge:
  Skit i maskineriet säger jag bara men nu, äntligen, efter allt så är KA också bättre. Så mycket helgvila blev det inte för KA´s del, han jobbade och jag gjorde som vanligt – ingenting viktigt 🙂
  Igge, hoppas packningen gick bra trots att det ”bara” var en natt. Antar att den natten var lite både spännande och kanske omtumlande. Skall bli roligt att höra vad som händer nu.

 2. Stackars er sjuklingar. Inte kul att bli sjuk nu…eller överhuvudtaget är det ju aldrig kul eller läge för att bli sjuk.
  Hoppas ni hinner krya på er till helgen.
  *Messar över varm kycklingsoppa, halstabletter, veckotidningar, pocketböcker, chokladglass, vackra blomster, panodil, treao, kanjang, svartvinbäsrsaft, honung och smarrig choklad.*
  Krya på er och ta det lungt.
  kram från nina

 3. Krya på er!
  Två tredjedelar av familjen här är iväg till skola och jobb för första gången den här veckan, efter en feberpärs och snuva.
  Det är alltid så här strax före jul, jättetrist!
  Själv försöker jag att inte överpacka min väska, det är ju bara en natt….:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.