Ingen åkte in i kägelbanan :)

och kanske är orsaken till det att vi inte bowlade eftersom herr Jörgen bidde sjuk. KA satte igång med ihopmontering av (ja, så illa är det för vår del) två stycken hallmöbler som stått i kartong ända sedan förra året, närmare bestämt sommaren 🙂 Nu måste vi bara ta ner dom sakerna innan vi kan måla och lite till av färgen vi köpte vid samma tid förra året. Detta gjorde att vi kom iväg aningen senare än planerat för att åtminstone få till en FRIH-träff med både gökar och päron utan bowling.
Vi stannade till på vägen och införskaffade lite lätt föda bestående av grillad kyckling, spjäll, dallassallad och mimosasallad och lite läsk. Det uschliga hade vi redan i bilen och det var i första hand meducinen till sjuklingen (whiskey, tillbehören till tänkte vi ta från sjuklingen själv, som socker, citron och hett vatten) och så min ena flaska Sambuca som jag ville bjuda på. Vi trodde herrskapet gillade dallassallad så av den sorten tog vi lika mycket som av mimosan men det visade sig att bara den ena av mötesparterna gillade dallassallad men jag åt också och den är god.
Det var mysigt att ses för det var ett bra tag sedan sist och både Hebbe och Mannefredde skötte sig förutom att Jörgen fick sig ett nyp när Mannefredde var lite surig på Hebbes fina slottliknande bur. Sessan är svårflörtad tyvärr men någon gång skall väl hon våga komma och inte bara backa undan. Felet är att vi ses för sällan Sessan och jag och då blir hon ju inte van heller. Sassa och Jörgen fick till det väldigt bra med fotona och som vanligt ser man KA´s underbara sura miner (han har svårt för att se glad ut på kort och f*n vet varför för glad är han oftast, ni skulle se bröllopskorten och minerna *asg*)
Det blev kort men sent ändå för herrskapet, särskilt med tanke på att det var sjukt. Jag tror att vi alla var precis lika pigga men livgivande och lyftande för hjärnan. Innan vi for hemåt så var det provning av cykelbyxor med mjukt i rumpan som Jörgen frivilligt lånar ut. Vi skrattade gott åt mig med dom på och bara bh på överkroppen. Tro om det hade skapat ögon på vägen och så helst Mannefredde på axeln och Sassa bogserande. Jo, hjälm fick jag låna också så nog skall detta gå vägen. Måste bara träna lite också.
Mannefredde sussade så gott innanför min jacka redan innan vi hunnit från orten och då ringde fonen och… Jodå, jag hade glömt mina nya läsglös så det bidde helomvändning men det gick vägen för det var precis innan den stora trafikleden norröver.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.