Äktenskap – partnerskap!

Jag har skrivit på, har du?. Om du inte har gjort det och tycker att oavsett vem man älskar så skall man inte diskrimineras så skriv på.
Aggeman är en av flera som manat till engagemang i frågan om äktenskap och rätten till att ingå äktenskap. Varför jag pekar ut hans skriverier bland alla andra behöver man bara kika på kommentarerna för och i dessa finns en kamp om lika rättigheter oavsett sexuell tillhörighet. 83 kommentarer i kampen för/mot rättvisan.
Kärlek mellan man och man, kvinna och kvinna eller man och kvinna är för mig lika mycket värt och lika fint för kärlek är alltid kärlek. Det sjukaste av allt är att det är okej att gifta sig och då heter det Partnerskap men Äktenskap går bara inte för sig, why?
Länkar till Intressant

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.