Semestern är liksom över

och i går var första dagen på jobbet efter semestern. Dagen började rätt så intensivt om man betänker åskovädret som drabbade Stockholm på många olika sätt. Jag tycker det är mäktigt och fascinerande vilka krafter det finns där ute. Det är farligt om det blir fel men annars är det ett otroligt skådespel. Det känns rätt okej att börja jobba och få lite ordning på tillvaron igen för man blir bra förslappad av att göra absolut ingenting även om det för den mentala hälsan var hälsosamt. Boken är nedstoppad och mackorna färdiga, återstår bara mig själv då så till en annan gång,

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Åsa: Nej det vet jag väl inte riktigt om jag vill vara lycklig över och inte är jag det heller. Det är skönt med ledigt och särskilt långledigt men det blev så fel när väskan försvann så vi tappade gajsten båda två.
    Carina: Jag såg det, skönt att du skrev började undra liiite.

  2. Åsa: Nej det vet jag väl inte riktigt om jag vill vara lycklig över och inte är jag det heller. Det är skönt med ledigt och särskilt långledigt men det blev så fel när väskan försvann så vi tappade gajsten båda två.
    Carina: Jag såg det, skönt att du skrev började undra liiite.

  3. Jag har uppat!

  4. Jag har uppat!

  5. Ja, nu får du vara glad och lycklig över att få vara på jobbet nästan ett år innan det är dags för nästa långledighet.

  6. Ja, nu får du vara glad och lycklig över att få vara på jobbet nästan ett år innan det är dags för nästa långledighet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.