Moas status

Taget från Moas feed då databasen har havererat och strömmen är utslagen för Kalle och Ingrid.

Uppdaterat: 2007-01-21 sidorna är tillbaka

Skrivet den 18 januari av Mamma på Moas sida.

Natten till i söndags ville inte Moa andas längre. Ilfart i egen bil till Avd. 17 och personal mötte upp med syrgas i entrén. En liten tjej som var aldeles blå och som enligt läkarjournalen hade “tveksam spontan andning” var vad jag lämnade ifrån med uppmaningen “SPRING!”

Man tror det var en reaktion på vaccinet hon fick i fredags som hon helt enkelt inte orkade med. Hon dippar nu och då, får syrgas när det behövs och har fått mera medicin. På måndag transporteras vi till Lund med planerad operation på onsdag morgon.
Jag hoppas det här var det värsta vi ska behöva gå igenom! Nu vill vi ha en frisk tjej tillbaka som kanske t o m orkar äta själv.

Låt Moa vara med i era tankar och böner! Detta är tufft för oss allihopa men mest för den där lilla, men otroliga kämpen som så gärna vill hänga kvar i livet!

Återkommer nästa gång jag ser en dator!

Bookmark the permalink.

0 Comments

 1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

 2. Tack för att du skrev så jag slapp undra. Hoppas också att ni syskon får lite ro nu.
  Kramar till dig och resten av er.

 3. Jerry och Åsa: Operationen är över och om jag förstod det rätt så har det gått bra. Det var svårt att jobba i går tills det sms:et kom.
  Hoppas verkligen att familjen har fått en lugn natt och kanske en chans att ramla ihop och kliva upp igen. Denna ångestladdade situation kan inte vara lätt att leva mitt i.

 4. Hej!
  Moa, Mamma, Pappa och Sebbe är nere i Lund nu. Sebbe och Pappa bor på Ronald Mc Donald-huset. Medan mamma och Moa ligger på sjukhuset. Moas operation sker troligtvis redan på Fredag, men med lite tur blir det en lucka och hon får opereras tidigare.
  Med hjälp av Lunds något mer avancerade teknik kunde man upptäcka att hålet i Moas hjärta var både större och djupare än vad man haft vetskap om tidigare. Detta är troligtvis anledningen till de problem som uppkommit.
  Pappa kommer troligtvis att uppdatera så småningom men jag ville ialla fall ge en uppdatering till alla som tänker på Moa i detta nu.
  Mvh,
  Bella

 5. Fast jag inte känner er så är Moa och din familj de som jag tänkt mest på senaste dagarna.
  Många varma tankar!

 6. Moa finns i mina tankar. Jag hoppas verkligen att hon får vara kvar länge ännu på jorden!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.