Glad Midsommar

får man väl skriva även om det för vår del del kunde ha varit gladare. Ingen lön förrän på måndag, 18 kronor på kontot. Hela kroppen reagerade för det är tommare än tomt och lite sill och potatis hade varit gott och gärna en jordgubbe eller två.

När väl insikten lagt sig och kroppens värsta reaktioner gett med sig fanns bara tröttheten kvar. Kändes aningen motsägelsefullt att önska trevlig Midsommar när jag gick från jobbet. Kände bara avogt med vad och med vem men jag log.

Det regnade åtminstone inte när jag gick till stationen även om det gråa passade ihop med humöret. Man får se det så här, det är ledigt och det är skönt. Ja ledigt för mig men KA jobbar.

Jag skall inte klaga egentligen men det kändes inte så lite besviket. Vi våldgästar fröken med pojkvän några timmar tillsammans med Riitta efter att KA slutat sitt pass i eftermiddag. Det skall bli extra trevligt att äta god mat i trevligt sällskap där en mage har fått lite andra former 🙂

Ingen nattvandring med Farsor och Morsor på stan i helgen, det finns knappast några ungdomar ute på stan denna helg. Behoven finns istället ute på skärgårdsöarna, tyvärr. Nästa helg skall vi ut och gå och då blir det tredje gången (vi gick förra fredagen) och vi borde ha kvalificerat oss till att få på oss jackorna igen.

Jag önskar innerligt att dom vuxna som nu tar sig en nubbe eller dylikt tänker till en extra gång för när fyllan kommer in försvinner ofta det roliga med en helg som Midsommar borde vara. Inte sällan är det barnen som får betala. Jag hoppas också att om du ser eller hör något inte väljer att blunda för du kan göra en skillnad där andra far illa.

Det jag skrivit kring mina tankar om pedofiler (uppdaterat 2007-06-22 10:05) har inte försvunnit men jag kom av mig och nu redigerar jag det och skall snart lägga ut det.

P.S. Bananasplitt och ett glas vitt vin är faktiskt en väldigt god kombination. D.S

Bookmark the permalink.

0 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.