Dagarna närmar sig semestern

och det är välbehövligt även om vi efter den inte vet särskilt mycket om arbete för min del men det löser sig kemiskt med tiden om inte annat.

Vi har nu ”barnvakt” åt gökarna (dom får inte flyga så det gick inte att ta dom med oss) så vi kommer att kunna ta ett par dagar i Luleå och hälsa på Carina med familj och moster. Måste bara kika närmare på datum osv.

Kanske har vi en fungerande bil snart så att vi kan ta oss neråt landet mot Halland, Göteborg, Ankarsrum och Malmö. Kanske våldgästa i Peking också (hej Britt) Vi vet inte mycket om något just nu men göra något skall vi om det så innebär att stanna hemma så skall något göras.

En sak vet jag och det är att i kväll skall jag och några av mina arbetskompisar träffa två gamla kollegor på restaurang Shanti på Katarina Bangata och det skall bli kul och gott.

Vi ses och vi hörs.

Tumhållning för lille Max inför och under morgondagen.

Bookmark the permalink.

8 Comments

 1. Minst 100 år är det ju och så har ni egna jordgubbar. Du måste spara!
  Vi gör vad vi kan så håll gärna en tumme ellr två.

 2. Leina: Ja, min moster har det aningen tufft nu också pga värmen. Vi kommer inte att kunna åka upp förrän kring den 12 juli pga gojvaktsmöjligheter.
  Här är det fästingar också men pga av att vi numera inte har en endaster pälsboll så slipper vi problemet inomhus åtminstone.
  Njut av ditt sommarlov så att du är ordentligt laddad inför höstterminen.
  Vi läses och vi kanske syns så småningom.

 3. Carina: Vi hör av oss, vilka dagar passar bättre än andra. Tanken är att flyga upp (superbilligt) 12 eller 13 och vi kan bara stanna i Luleå några dagar pga gojvakten.
  Kramar Carina

 4. Ingrid: Så skönt att det gått bra så långt och förhoppningsvis mår lille herrn bättre av den ändrade kosten. Tänkte på er och det var skönt när sms:et kom, lite jubel i hjärtat.
  Det verkar som att vi kommer att kunna åka bil trots allt men lite till måste grejas först.
  Snart sjukpensionär, jag måste ha läst skevt för det har jag missat. Sorry.
  Vi mailas lite närmar om hur det ser ut för er även om K-E jobbar så kanske det finns mer eller mindre passande datum. Någonstans kring 17-21 något borde vi ha kommit iväg neråt.
  Kramar Carina som tycker det skall bli så kul.

 5. Ja vad roligt det skulle vara att ses. Det känns som 100 år sen. Håller tummar och tår att det kan bli så.

 6. Luleå, Bettan är i norr nu de håller på att förgås av värmen (30 grader) och det faktum att man inte kan ha öppet fönstret eftersom myggen äter upp en då… Finns fördelar med Bohuslän… Inga mygg.. Men fästingar, hittade en rackare i knävecket i förrgår… Inte bra.. Ha det gott i värmen.. =D

 7. Skojigt! :)) Hör av er närmare när ni vet datum osv.
  Kramar från Carina

 8. Tack Carina! Sitter med fjärilar i magen ska strax köra ned till sjukhuset med lilleman. Laxabon idag och undersökning i morgon.
  Funkar inte bilen så finns det tåg eller flyg och skjuts från stationen. K-E jobbar hela juli men jag är ju snart sjukpensionär så…
  Puss och kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.