Ur led är tiden

och här är jag igen 🙂

Lite mycket med det mesta av både bra och dålig art men nu så kanske det blir ordning på torpet både URL och IRL.

Hemmet har fått sig en ansiktslyftning och vi har flyttat tillbaka till det som var stora sovrummet för många år sedan (har under åren varit förråd, avstjälpningsplats och gökrum) och som går ut mot altanen. Färdigt kommer det inte att bli på länge vad gäller hur vi vill att det skall se ut men grej för grej blir det. Just nu finns inte varken garderob eller byrå så det ekar rätt friskt därinne. Planen är att få ihop iaf en möbel per månad så vi får se om det är hyfsat fram till jul, hoppet är ju där åtminstone. Det är inga lyxmöbler men för oss är det lyx men mest behöver vi en ny säng för kropparna protesterar men det blir nästa år.

Mycket har vi rensat och åter rensat. Vardagsrummet har sett ut som en bomb har ramlat ner, ja inte bara vardagsrummet utan även delar av övriga utrymmena. Nu är det perfekt i förrådet och allt går att hitta. Bråte och annat är slängt, en del med sorg och en del bara ”nä nu åker du”. En hel del saker har vi samlat i gamla sovrummet (där vi har bott dom senaste åren) med syfte att sälja både på Blocket och på loppis för varför slänga det andra betalar för och en peng behöver vi alltid 🙂 Där finns också minst 7 flyttkartonger med böcker, både pocket och annat. Jag begriper inte hur jag lyckats få ihop så många böcker (det är jag som läst dom flesta av pocketarna) men en hel del reaböcker har det varit.

Det känns som att vi här hemma är på g åt rätt håll på alla plan och att jag numera är skuldfri är mer än ett lyft synd bara att jag inte kan förverkliga det vi hade tänkt iom att jag numera är arbetssökande.

KA sover (har sin natthelg och 1 natt kvar), jag skall fortsätta med köket. Varenda pinal blev fixat i badrummet och klart i går. Det blir rum för rum men inte renoverat utan mångdubbel storstädning eller vad man skall kalla det för, rotborste och tandborste används bland annat. Det tar tid för min kropp har en hel del värk i höfter och armar 🙁

Gökarna huserar tillfälligt i köket med sin stora bur tills vi fått bort loppissakerna och fått upp en vägg i vårt gamla sovrum (kan dröja en del veckor) men dom är nöjda och trivs bra där. Ägg är på g igen och mycket sexualundervisning har vi haft på köksfönsterbrädan. Mannfred är på knappa 180 gram så iaf 1 ägg är där.

Viktigt P.S! Julia har börjat på dagis, den 12 augusti var det dags och hon trivs! D.S.

Bookmark the permalink.

3 Comments

 1. Annelie: Jag har varit mycket off och sorry att det tagit tid att svara. Bra att du hittade kommentarsfunktionen, själv har jag inte hittat den hos någon som det verkar. Jag bara tänker skriva men gör det inte och allt har bara vuxit 🙁
  Inga ägg ännu men det är på g fast Mannfred går lite upp och ner just i vikt så vi får se när det blir.
  Kramar på dig i höstrusket.

 2. Haha, jag hittade kommentarsfunktionen nu efter att ha skrivit i din gästbok.
  Låter som ni har fullt upp med att fixa hemma.
  Det är likadant här. Känns som om det aldrig blir klart.
  Jasså så det är dags för ägg igen!
  Blir det en unge då eller är det ett tomt ägg?
  Ha det bra trots allt.
  Kram
  /A

 3. Hej hopp! Hur mår du idag?
  ————————————–
  Jag mår bra men jag ogillar spam! Känner inte dig på några vis!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.