Someone´s been a great fool and that someone

is me 🙁

Så går det när man jobbar på att installera WordPress eftersom vi skall gå över till WP istället för Movabletype men jag lyckades med något bara en nöt kan lyckas med. Jag råkade bocka i fel när jag raderade min testinstallation av WP så den raderade allt under rooten och det inkluderar ALLT av subdomäner, mappar, bilder, osv, osv 🙁
Det återställs succesivt tills jag får ihop hur sjutton WP med nätbverk funkar för jag får inte till subdomänerna där 🙁
Om inte så är läget ok, jobbar hemma denna vecka då företaget har stängt och sedan gåj ag på semester.
Tills jag återkommer någonstans ifrån, här eller där. Märker du att något saknas så säg gärna till i en kommentar eller mail.
Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar – Tankeboken

  2. testar å ser att en del är tebax å börjat funka

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.