Tycker lite synd om mig själv

för här är det förkylt och rödnäst av bara den. Det bidde inget jobba i dag utan jag sov stora delar mitt på dagen istället. Just nu sitter jag här och är mör i baken och resten av kroppen. KA blev lite sämre i dag igen så han blev hemma från jobbet han också.
Det känns tråkigt, trist och sårigt. Saknar faktiskt pappersnäsdukar med mentol i för dom öppnade systemet så det kändes betydligt lättare att andas. Brukade andas in mentolen innan jag använde näsduken till det den är till för, tro inget annat. Jag gruvar mig lite för natten iom med min asthma men det går ju det som allt annat. Så det bästa när det gäller sårigheter, Inotyol, allas vår barnrumpesalva är perfekt även för såriga näsor på vuxna.
Har i flera dagar tänkt skriva om trösklar som känns omöjliga att klättra över och det kommer väl senare i kväll eller i morgon.
Här kommer några väldigt bra länkar för diverse små webverktyg.
-> Color palette
-> Iconico
Ha en fin fredagskväll!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.