Dagens första semesterdag

och jag måste lägga mig en stund, är som en vaken död person. Kom i säng för sent, hörde blåsten slå våra gardiner( men var för trött att göra något åt dom och vaknade strax efter 6 och klockan skulle ringa 07:25.

Har iaf hunnit med ett läkarbesök men jag kan bara konstatera dom är nötter, prover tagna förra året säger ingenting om dagens situation, nötter!

Den här veckan har vi måsten som bara måste hinnas med före torsdag- Vi måste greja klinker och kakel artikelnummer och priser och lämna in dessa. Vårat badrum skall nämligen göras om i sin helhet eftersom företaget som gjorde stamrenoveringen här har gjort ett bevakningshål på fel plats, dvs rakt ovanför ena avloppet och bredvid den kranen. Hela badrummet måste alltså göras om eftersom Proline brutit tätskiktet och då gäller ingen försäkring längre 🙁 I mitten av augusti är det planerat att rulla i gång och vi fick besked om det hela i fredags eftermiddag.

Jag har placerat min blogg i Kungsängenbloggkartan.se!

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.