Vilka nötter!

Hur sjutton kan man ha kvitton på allt man hade i sin väska, försäkringsbolagen är nötter. Vem har kvitton på diverse smink som köpts och har man det så finns det oftast i plånboken. Samma med SL´s Acesskort, det kvittot är alltid tillsammans med kortet i den röda plastfickan. Kvitto på min skinnplånbok och dito korthållare samt min ryggsäck.

Saker som det är garanti på har vi alltid kvitton på men övrigt åker alltid i soperna om det inte är något som kanske skall lämnas tillbaka.

Det kan dessutom ta 2 veckor innan en skadereglerare hör av sig för dom har mycket att göra nu.

Det är bara saker försöker jag intala mig, bara saker. En sak som var särskilt viktig i väskan var Julias armband hon gav mig, ett pärlarmband till mormor.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.