Det finns ibland många anledningar…

Det finns ibland många anledningar att känna sig dum, en stor fet käftsmäll är ytterligare en anledning!

Bookmark the permalink.

6 Comments

 1. Ja, ibland känner vi oss dumma för nåt som har skett. Men är det verkligen du som ska känna dig dum? Jag hoppas i alla fall att du fortsätter ingå i sammanhang med människor, för annars måste jag typ konvertera till schimpans eller nåt för att få träffa dig. Ja, det kanske inte är så tokigt det heller, vid närmare eftertanke?

  • Konvertera till schimpans, det passar mig perfekt 🙂 Jag känner mig inte längre dum bara bortkastad som ett gammalt bananskal men det känns ganska okej ändå och ja, så är det. En del människor vill jag fortsätta ingå i sammanhang med och andra trodde jag att jag ville.

   Kram på dig och krya på magen.

 2. Vad har hänt?
  Låter inte bra alls.’
  Kram

  • Människor, att ingå i sammanhang och sådant som INTE är vad som gäller mig sedan ett drygt år tillbaka tydligen. Det blir bara fler och fler sådana händelser så jag tror jag skall lägga ner sådant helt och hållet bara.

   Jag har iof aldrig passat in, inte sedan jag var liten. Enda jag platsar in i är tydligen mina afrikanska rötter och DET sammanhanget kan INGEN ta ifrån mig, aldrig någonsin.

   Att vara en apa är min roll i livet 🙂 släng åt en några bananer fastsatt i en lina och dra så kommer jag springande men får aldrig tag i bananerna.

   Kram på dig

   • Okej!
    Det låter inget vidare.
    Hoppas det är sammanhang som du inte behöver vara SÅ delaktig i för då är det lite lättare. Men måste man vara det så blir det ju tufft.
    Jag kan bara hoppas det snart känns bättre.

    Kram

    • Annelie, lite sen är jag allt med svar. Jag behöver inte alls vara delaktig i det sammanhanget men det hade varit roligt att få vara det då. Det känns bättre men insikterna staplar sig på varandra och DET i sig är ju nyttigt 🙂

     Kramar och hoppas du haft en fin helg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.