Misshandel och fel på människor

och i det här fallet en förälder. Jag och säkert många andra, kan inte begripa hur man kan göra så  här DN, SVD, Expressen  (det fanns att läsa i UNT först) mot ett barn eller mot någon levande varelse överhuvudtaget.

I mina ögon är det en grov form av psykisk misshandel som, i det här fallet, leder till fysisk misshandel. Vad har föräldern för emotionella sensorer i sin hjärna? Jag kan inte tänka mig några som helst och där måste saknas total empatisk förmåga när man gör något sådant.

Idrott överhuvudtaget skall för barn vara något roligt och positivt som man gör tillsammans och kan glädjas åt. Gissar att denna pojke aldrig mer kommer att finna glädje i att spela i grupp där prestationen visar om han duger eller inte åt sina egna föräldrar, fel, den ena föräldern.

Jag hoppas att detta är polisanmält för den föräldern måste utredas och kan den föräldern göra något sådant som uppmärksammas på det här sättet undrar jag vad föräldern gör som inte märks för andra än pojken. Måtte pojken inte ha syskon eller kanske syskon gör livet drägligare. Om det inte är polisanmält så kommer jag att göra det för detta är ren misshandel.

Här kan man läsa mer om orsak och verkan från en psykolog och Riksidrottsförbundets ordförande som jag personligen är lite väl tam om det pojken utsattes för.

Jerry har skrivit om det och säkert också fler som jag inte sett ännu men kommentera gärna så lägger jag till länkarna dit.

Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.