Uppdaterat Noten till Android 4

Lyckades precis med att få Samsung Galaxy Notes uppdatering till Android 4 att fungera direkt.

+Karl-Axel Jonsson uppdatering gick åt fanders så nu har han inget tangentbord heller, rättare sagt, försöker han skriva blir det bara nullnullnull osv, osv. Har någon bra tips? Han har fabriksåterställt den efter backuper till höger och vänster och har gjort flera nya försök att uppdatera mobilen med det går inte alls.

Google+: View post on Google+

Bookmark the permalink.

26 Comments

 1. +Terje L. Reiersen Vi flyr fra Amsterdam, KLM, så reisen begynner 09:40 fra Arlanda, Stockholm og vi har "touch-down" 20:00 på tårsdag. Dyre biletter men vi köpte di allerede i februar. Vi har hatt töff sparing siden forrige år i mars for å få till hele denne reise.

  Faren min var fra Narvik og mora mi fra Kiruna. Som du merker så skriver jeg dålig norsk men snakker mye bedre. Har bare gått 1 år i norsk skole, i Stathelle (Telemark), sör for Breviksbrua 🙂

 2. Det blir nok en fantastisk reise. Hvor flyr dere fra? Sist fløy jeg fra Frankfurt direkte til Accra, men prisene er veldig høye nå. Ja, jeg er nok litt afrikaner, opprinnelig er jeg fra Finnmark i Nord-Norge og du vet, vi fra nord er jo ikke som andre. Jeg har bestandig følt meg hjemme i Afrika, folkene er som hjemme i Finnmark 🙂

 3. +Terje L. Reiersen Jeg begynner å få litt stressfölelse och hodet bara fullt av tanker. Det är en drömmereise for meg. Du är alltså litt afrikan du og ;). Jeg pleier å si att jeg är afrikan men feil farve 🙂

  Det blir veldigt speciellt å komme tillbake å se där jeg blei som jeg blei. Nå bara 4 dager igen för vi är i Ghana. 

  Är kona di fra Accra eller anen plass i Ghana? Jeg vokste opp i Tema men vi har hvärt litt her og der, Kumasi, Takoradi, Ada, Larteh og andre steder.

 4. Kona mi er fra Ghana så vi har familie der og vi har bygget hus i Accra 🙂 dessverre kan jeg ikke reise dit i år, men til neste år håper jeg det blir mulig med en lang ferie i Ghana. Du har nok veldig reisefeber nå, siden det er så mange år siden du har vært der 🙂

 5. +Terje L. Reiersen Hej og takk. Hva gjorde du i Ghana?

  Jeg skall kikke på MTN, har kikket litt på Vodafone. Vi kommer till å ha internet tillgang på hotel men da vi kjörer runt under 9 dager är det gott å ha ett fungerende internet på dagtid för vi er tillbake på hotel for natten.

 6. Ser at du skal reise til Ghana. Sist jeg var i Ghana, oktober 2011 så hadde jeg med meg min Galaxy Tab 7" jeg kjøpte MTN kontantkort og brukte mobil internett. Det kostet ikke mye og var veldig stabilt og raskt, i alle fall i Accra.

 7. Sådär. Då var man uppgraderad då. Inget uppenbart ofungerande än.

 8. Om 2 veckor kör jag jellybean skarpt 😀

 9. Ahh. Jag hade inte uppgraderat till mellan-uppgraderingen på min Note. Efter jag gjort det kom ICS-uppgraderingen till mig också. Då kör vi.

 10. Så bra att det funkade 🙂 hoppas det blir bättre med en kommande update!

 11. +Gustaf Hansson han har testat och fick ett annat tangentbord att funka så tack för tipset. Får se när han kan greja sin uppdatering då. Det lilla jag testade så var iaf mobilen mycket snabbare.

 12. Iphonen hade jag innan nexusen, så det ska inte stå ipaden 😉

 13. På nexusen kör jag om jag har möjlighet med båda tummarna på standard tangentbordet.. på ipaden skriver jag som på vanligt tangentbord.. funkar kanon! Men den är ju lite större med.
  På mobilen har jah inte heller några större problem att skriva snabbt.. lite jobbigare att redigera bara.. men det brukar gå bra 🙂 en gång svarade jag på ett inlägg med en kommentar som var totalt ca. 1 st A4:a i word, skrev det i sängen på iphonen innan jag skulle sova 🙂

 14. Jag var nog inte helt seriös. 🙂

  Det blev nog mest pekfingret tror jag. Jag har inte riktigt behärskat flerfingerskrivning på plattor/telefoner än.

 15. Jag var nog inte helt seriös. 🙂

  Det blev nog mest pekfingret tror jag. Jag har inte riktigt behärskat flerfingerskrivning på plattor/telefoner än.

 16. Jag skulle inte kunna hålla tummen och slidea fram ord på en 7".. menar du använda alla som att skriva som på ett fysiskt så försvinner ju hela grejer med slideit.. eller? Swiftkey kan jag köpa dock!

 17. På en 7" kan man använda alla fingrar 🙂

 18. Nä då är det ju klart ingen operatör som hoppar in 😉 men större delen av mobiler i den prisklassen säljs på abb..

  Bättre än fysiskt, nej.. inte sagt heller 😛 och jag skulle i alla fall tycka det kändes stort.. tycker min nexus är för stor för slideit typ.. i alla fall om man vill skriva med tummen vilket jag vill.. på en 7" får man väl skriva med pekfingret? 😛

 19. …och varför är det för stort med slide på Note? Jag körde SlideIT länge på 7"-plattan utan problem. Numera kör jag dock Swiftkey på båda (och inget av dem är bättre än fysiskt). 🙂

 20. Så om jag har en telefon som är inköpt utan abonnemang, inte köpt av Telia, och jag plockar ur SIM-kortet samt kör update via Wifi, vilken operatör är det som är inblandad då?

 21. Har din man testat lägga in annat tangentbord? Typ swiftkey eller slideit? Det är inte en hållbar lösning.. men kanske funkar tills det kommit en uppdatering? Skulle rekommendera swiftkey på den då det är lite väl stor skärm för att slidea fram orden 😛

 22. Hmm fast operatörer har lite med i spelet.. tyvärr.. då de vill lägga in sin sit och godkänna att deras kunder ska få mjukvaran..
  Det är därför sånt här alltid tar sån tid.. först google ska släppa verktyget och oset, sen ska tillverkaren, nu samsung, specialanpassa och "förstöra" sen ska operatören godkänna och förhoppningsvis går det fort och godkänns.. sen konner det ut till konsumenten, men då inte alla på en gång.. några i taget bara.. suck tacka vet jag ios när det släpps pang bom på en gång bara, globalt. 🙂

 23. Jag körde uppdateringen/hämtningen via Wifi. Min man får inte sitt att fungera alls.

 24. Ok. Borde ju inte bero på operatör (eftersom jag går via Wifi när jag frågar), men jag sökte för någon timme sedan utan resultat på min.

 25. Den är släppt på svenska, vi har Telenor, den indikerade redan förra veckan men när jag skulle hämta fanns inget men idag sökte jag igen och då fanns det så den vägen gjorde jag.

 26. Är den släppt till svenska telefoner via FOTA (Settings/About phone/Software Update) nu, eller vilken väg gick du?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.