Ny styrelse i Brf Tibble

och det är dags för ordet ÄNTLIGEN.

Stora delar av gamla styrelsen har suttit där sedan 80-talet. Ingen i gamla styrelsen beviljades ansvarsfrihet för hur dom har skött sig. Stora delar av det som fällde dom var hur dom har hanterat reliningen och bemötandet av medlemmarna.

Att inte beviljas ansvarsfrihet är en stor sak och det hade dom var och en förtjänat på alla plan. Nu är det dags för nya styrelsen att visa hur vi vill ha vår förening som ändå består av 825 lägenheter. Det är bara för dom att kavla upp armarna och ta tag i den gamla styrelsens soppa och smet.

På måndagar finns styrelsen i styrelselokalerna och medlemmarna kan då komma med sina ärenden och få ett korrekt bemötande.

Vi är en del som jobbat hårt för att komma till detta så vi förväntar oss också att nya styrelsen verkligen står för det dom vann på. Vi förväntar oss handlingskraft och snabb aktion på det som brustit i flera år. Vi förväntar oss genomförande av det vi jobbade hårt för.

Inga små krav på nya styrelsen men dom springande punkterna är orsaken till att den gamla fälldes och inte beviljades ansvarfrihet.

Proline kommer att få stå till svars för sitt agerande och också ersätta boende, det gäller för övrigt även dom ansvarsbefriade före detta styrelsemedlemmarna.

Nu är det upp till bevis!

 

Bookmark the permalink.

6 Comments

 1. Pingback: Blir en spännande kväll #blogg100 | Carina´s tankar - Tankeboken

 2. Pingback: Arkiverat och glömt | Carina´s tankar - Tankeboken

 3. Pingback: Hösten 2011 hade vi ett rent helvete med Proline, Kålstalund Snickeri och Brf Tibble´s… | Carina´s tankar - Tankeboken

 4. Oj oj, om gamla styrelsen inte fick ansvarsfrihet väntar åtal med andra ord? Jobbigt, men förhoppningsvis värt det.

  • Vi förväntar oss stämningar mot dom var och en samt skadestånd. Det skall förhoppningsvis ge en bas att ersätta alla drabbade av deras inkompetens. Många har inte längre en giltig försäkring i sina badrum för våtrumsskador då dom valt att mörka saker och ting och hur reliningen/stamrenovering genomfördes.

   Ingen av oss fick information om att man bryter mot gällande branschregler när man gör hål på det sätt som gjorts. Många får inte använda sina badrum fast dom inget vetat i flera år. Vi begärde att dom skulle besikta lägenhterna och också informera oss boende redan april 2011. Vi blev medvetandegjorda att luckan dom satt in hos oss var fel. Vi är en av 2 lägenheter som fått hela badrummen återställda, dvs helt nygjorda.

   Det kommer att bli spännande att se vad som eventuellt blir utav allt men vi har stora förhoppningar.

   Lite häftigt att vår grupp lyckades få så att över 3,5 gånger medlemmar befann sig på årsmötet och många var arga. Gamla styrelsen har ju fått nys på det och dragit igång så att Proline helt plötsligt (efter 2 år) börjar ringa runt till flera med luckan på samma sätt som vår i måndags. Samtalet gick ut på att dom fått reda på att det är fel på luckan och dom skall göra åtgärder.

   Ett stort skämt hela soppan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.