5 rökfria veckor, var är ahaupplevelsen? #blogg100 #bloggswe

Var är ahaupplevelsen? Vad är det för speciellt med att sluta röka när ingenting känns annorlunda förutom att jag är galet sötsugen och vill ha något att stoppa i munnen hela tiden. Vadå spara pengar, vilka högar dårå?! KA menade att dom var på  kontot och jag bara jaha och…

Det är absolut ingenting som känns bättre, luktar bättre, inte ens vitare tänder har jag fått. Bortsett från att jag absolut inte hade en tanke på att sluta, absolut inte var motiverad och sa bara till min läkare, skriv ut Champix och resten är historia. Jo, det är Maria´s ”fel” att det blev Champix.

Vad är vitsen förutom att man på sikt får bättre hälsa, jag vill ha den där ahaupplevelsen!

Förresten så är Pitbull exakt 6 veckor i dag.

Inlägg 41 av 100 #blogg100

 

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Ja, det tar nog lite längre tid, är jag rädd, men när jag slutat röka så har jag ganska snabbt känt att jag fått bättre ork. Känner du inte av det? Du får trösta dig med att det blir bättre på sikt i alla fall, även om den trösten känns klen… Lycka till i alla fall!! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.